Webes fejlesztések

Az Interneten való megjelenés a modern üzleti környezetben minden vállalkozás és szolgáltató számára létkérdés. Látszani, hirdetni, szolgáltatni ezen a médiumon keresztül is hétköznapi szükségletté vált. 

Ami ügyfeleink részéről üzleti igény, részünkre új kihívásokkal teli szakmai terület. Több éve vettük tevékenységeink sorába a világhálót biztosító technológiai alapokon zajló fejlesztéseket. Készítettünk tartalomkezelő rendszer nyílt forráskódú alapokon, terveztünk és kiviteleztünk saját önálló projekt keretében egyedi WEB oldalakat és más irányú ügyviteli- szakamai tapasztaltaink alapján komplex WEB áruházat is fejlesztettünk. Az alábbi felsorolásban bemutatjuk a fent említett kategóriák egy-egy referencia darabját.

OKISZ

A Magyar Iparszövetség internetes portálja, Drupal alapokon készült.
www.okisz.hu

KRS

Saját fejlesztésként készült el a Kovács Réti Szegheő ügyvédi iroda oldala, az iroda képviselői által vázolt ötletek kidolgozásával.
www.krs.hu

WHUMM

„Remek kihívásnak tartottuk a WHUMM.hu nyomdai webáruház egyik alappillérét jelentő hardver- és szoftverrendszer megtervezését, kivitelezését és működtetését. És tényleg KIHÍVÁS volt, de MEGCSINÁLTUK, és BÜSZKÉK VAGYUNK RÁ!
www.whumm.hu