Rólunk

Cégünk, a ReComp Informatika Zrt. – jogelődjének 6 éves fennállását követően – 1998-ban alakult informatikai szolgáltatások biztosítása céljából, elsősorban egyedi ügyviteli alkalmazások fejlesztésére. Szoftvereink és az általunk kiépített számítógép hálózatok kisvállalkozások, közepes- és nagy informatikával  rendelkező cégek számára biztosítják a teljes működést és üzletmenetet támogató megoldást.

Ügyfeleink és cégünk számára is fontos a személyes együttműködés és a határidők pontos betartása, melyek révén hatékonyan tudjuk kivitelezni az új fejlesztéseket, gyorsan tudjuk kiszolgálni a módosítási igényeket és a support kéréseket. 

Működésünk több mint 20 éve alatt egyedülálló tapasztalatot szereztünk a közterületi média területén,  de további 5 iparág cégeit  is ügyfeleink között tudhatjuk. Referenciáin között ott találhatóak

  • ügyvédi irodák
  • nyomdaipari vállalkozások
  • hulladékgazdálkodásban tevékenykedő cégek
  • könyvelő és könyvvizsgáló irodák
  • közigazgatási szervek és közképviseleti szervezetek.

Munkánk során nem csak szoftvert fejlesztünk és adunk el, hanem megtanuljuk az adott szakterület működését,  sajátosságait is. Ügyfeleink szakembereivel együtt gondolkodva, tanácsadási és projektmenedzsment tapasztalatainkat alkalmazva kutatjuk fel és valósítjuk meg az adott lehetőségek között elérhető legjobb megoldást. 

Részben ennek a rugalmas hozzáállásnak, gondolkodásnak köszönhető moduláris felépítésű NetMaster vállalatirányítási rendszerünk és ügyvédi irodák részére összeállított programcsomagunk, amelynek moduljai egyenként és önállóan is használhatóak, de több modul egy közös adatbázisra épülve a vállalat működését szélesebb körben,  akár teljes egészében képes lefedni és támogatni.

A funkcionálisan tagolt felépítés lehetővé teszi a rendszer lépcsőzetes bevezetését, de azt is, hogy más szoftverekhez kapcsolódjunk velük. Ügyfeleinknél már most is működik SAP, Exact, Oracle Financials és BMD integráció. 

Szolgáltatásaink minőségének garanciái

Alkalmazásfejlesztés terén bevált technológiai szabványokkal dolgozunk, a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a rendszer bevezetésig.

Szolgáltatásaink kiemelkedő minőségének biztosítása céljából olyan szakmai partnerkapcsolatokkal rendelkezünk - például: Oracle, Borland, VirusBuster, Microsoft -, melyek lehetővé teszik ügyfeleink gyors, rugalmas és megbízható kiszolgálását, mindig a legkorszerűbb informatikai követelményeknek megfelelően.

Termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos szinten tartásáról és fejlesztéséről ISO rendszer működtetésével gondoskodunk - 2000 óta rendelkezünk ISO 9001 minősítéssel.